Pedicure & Nagels

Ontdek de uitgebreide behandelingen bij Beauty by Mariette, waar ook Romy haar expertise met pedicure- en gelnagelbehandelingen aanbiedt!

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor prachtig verzorgde nagels en voeten. Romy, onze getalenteerde specialist, biedt professionele gel nagels, gelak op de natuurlijke nagels en Bush nagels (biab). Met haar vaardigheid en oog voor detail zorgt Romy ervoor dat jouw nagels er perfect uitzien en langdurig mooi blijven.

Naast de nagelbehandelingen bieden we ook gewone pedicure en pedicure met gel lak aan. Gun jezelf de luxe van een professionele pedicure, waarbij Romy zorgvuldig je voeten verzorgt en eventuele problemen aanpakt. Je zult versteld staan van het resultaat en het gevoel van ontspanning na een pedicurebehandeling bij Beauty by Mariette.

*Afspraken bij Romy kunnen alleen telefonisch gemaakt worden, druk op bovenstaande knop of bel 0615505695

Waarom Pedicure & Nagels door Romy?

Diverse behandelingen

Bij Romy kun je terecht voor een breed scala aan behandelingen, zoals gel nagels, gelak op natuurlijke nagels, Bush nagels (BIAB), gewone pedicure en pedicure met gel lak. Wat je wensen ook zijn, wij hebben de juiste behandeling voor jou.

Professionele kwaliteit:

Romy levert professionele kwaliteit in elke behandeling. Met haar ervaring en expertise zorgt ze voor nauwkeurige en zorgvuldige resultaten. Je kunt vertrouwen op hoogwaardige producten en een professionele aanpak.

Gemakkelijke afspraken

Maak eenvoudig een afspraak bij Beauty by Mariette. Maak telefonisch een afspraak bij Romy op 0615505695 en laat je verwennen met prachtig verzorgde nagels en voeten. Of het nu gaat om gel nagels, gelak op natuurlijke nagels of een pedicure, wij staan voor je klaar om je te laten stralen.

Voorbeelden van Pedicure & Nagels

Wil je een afspraak maken voor een nagel- of pedicurebehandeling? Neem dan direct contact op met Romy via haar telefoonnummer: 0615505695. Zij staat klaar om je te helpen en jouw schoonheidservaring bij Beauty by Mariette compleet te maken.

Laat jezelf verwennen en verzorg je nagels en voeten bij Beauty by Mariette, waar Romy klaarstaat om jou te laten stralen!